de Clown en de Koffer Alkmaar-ToyStorey3
Toy Story Feest

 
 
 
 

de Clown en de Koffer
© copyright author
Monique van Schie
de Clown en de Koffer

Op naar de sterren en daar voorbij
           zegt Buzz Lightyear
Heb jij zin om jouw kinderfeestje om te toveren in een Toy Story feestje. Dan zit je hier helemaal goed. Samen gaan wij op naar het Galaxy en daar voorbij. Als eerste maak ik voor de Jarige Jop een feestmuts in zijn of haar lievelingskleuren. Het kan natuurlijk ook in de kleuren van Buzz Ligtyear of met een raket er bovenop. Als speciale ballon maak ik Buzz Lightyear voor jou. Deze kan je showen aan al je vriendjes/vriendinnetjes en familie. Daarna kun je Buzz een ereplekje geven naast je bed of op jouw favoriete plek. Vervolgens gaan we met de regenboogparachute aan de slag. Op de pagina regenboogparchute kun je zien wat je hier allemaal mee kan doen. Lol en plezier dat staat voorop op jouw Toy Story Feest. En daarna


krijgen alle kinderen een harnas van Buzz Lightyear waarmee we een Toy Story 1 2 3 spel gaan doen. Daarna zijn er nog allerlei mogelijkheden om je feestje uit te breiden en zo lang te maken als jij maar wilt.  Misschien heb je wel wensen of ideen en bedenk ik daar dan een spel vol actie en plezier mee. Natuurlijk kunnen we ook in de wereld van het ballonvouwen stappen en jou met je vriendjes en vrendinnetjes de eerste beginselen van leren. Elk vriendje en vriendinnetje gaat met een mooie ballonherinnering naar huis aan jouw feest.

Het tarief van een Toy Story Feest is :
tot 10 kinderen per uur 180,00
toeslag voor extra kind
Tip : Op aansluitende uren is een korting van 40% van toepassing
De tarieven zijn exclusief 9 % BTW en reiskostenvergoeding a 0,30 per km v.v. vanaf Alkmaar.

Spreekt dit je allemaal aan mail dan gauw en ik ga kijken of ik plaats heb om jouw Toy Story feestje te kleuren met mijn rode neus en ballonnen.

Tot clowns.

Clown Niekie


Reactie van de vader van Alexander na zijn Toy Story partijtje :

ToyStory was inderdaad HET item de laatste tijd en daarom was dit zo leuk ontvangen en zo mooi gedaan door jou. De Toy Story figuur Buzz Lightyear van ballonnen heeft een prominent plaatsje naast Alexanders bed en had belangstelling van iedereen.

Super bedankt voor het feestjes gisteren; het was weer toppie
Groet, Maria, Marcel & Alexander van WonderenReactie van de moeder van Nick na zijn Buzz Lightyear feestje :

Hoi Monique

Heb even vandaag afgewacht om de reacties van de andere ouders te peilen, maar de kinderen waren allemaal heel enthousiast thuis gekomen, Lieke ging helemaal trots naar huis met der ballonnen en heeft de bloemmuts nog op gehad tijdens het 12,5 jarige huwelijksfeest van haar ouders. Zelf ben ik wel weer bijgekomen, het is me erg mee gevallen. Als je maar duidelijk bent dan maakt het niet uit of er 8 of 5 kinderen komen. Ik wil jou bedanken voor jouw aandeel aan het feest, Nick vond het helemaal buzz lightyear en is helemaal gek van zijn ballonnen buzz. Hij is ook erg goed gelukt.
Als je het leuk vindt kan ik mijn man nog vragen om een paar foto's te mailen van het feest.  Oh ja verder had Nick die clownsbril gekocht bij de top 1 toys in Heerhugowaard.

groetjes Nadia

Clown Niekie komt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland