Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naast dat ik prachtige ballondecoraties maak ben ik ook een Clown. Clown Niekie is een clown met een rode neus. Nou ja zou je zeggen wat is daar nu zo bijzonder aan die heeft toch elke clown. Ja dat klopt. En meer heb ik ook niet nodig om een clown te zijn. Naast mijn neus breng ik ook mijn lach mee. Clown Niekie staat met een open hart in het leven. Ik zeg ja tegen alles wat op mijn clownspad komt. Liefde en aandacht voor kinderen is wat bij mij hoort. Inspelen op wat zich aandient is mijn motto. Deze lach, mijn hart en mijn neus wil ik graag delen met iedereen om mij heen.

Vrolijke groeten,
Clown Niekie
Monique van Schie

Informatie en tarieven www.declownendekoffer.nl
Klik hier
Neem een kijkje op www.declownendekoffer.nl en zie hoe ik  met veel plezier, passie, liefde en lol  elk feest graag kleur met mijn rode neus en ballonnen.
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
2 februari 2017
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.

 
 
Clown Niekie
               
               
Met ballontrucs, goochelen, actie, spel en raadsels of feesthoedenprogramma ga ik met de kinderen aan de slag.  Daarnaast maak ik de mooiste ballonfiguren die u nog nooit eerder heeft gezien.
 
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Tarief vanaf
-    99,00 per uur met een minimum van 1,5 uur als ballonnenclown ballonfiguren vouwen.
- 145,00 voor 1 uur vermaak van alle kinderen tegelijk met ballonnen feestprogramma.
Inclusief 6% BTW excl. reiskosten vanaf Alkmaar 0,39 per km v.v. exclusief parkeer - boot en ponttarieven


 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
Ballonatelier in Alkmaar Oudorp geopend op afspraak
Klik hier voor
www.declownendekoffer.nl

en            binnen bij Clown Niekie voor meer informatie.
 
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week