de Clown en de Koffer Alkmaar
 
Clown Niekie
Clown Niekie is een clown met een rode neus. Nou ja zou je zeggen wat is daar nu zo bijzonder aan die heeft toch elke clown. Ja dat klopt. Alleen mijn neus is prachtig vol rood met een hele mooie ronde vorm. Zelfs mijn clownsjuf is verliefd op mijn neus. Zo mooi is mijn neus.  Maar naast mijn neus breng ik ook mijn lach en koffer mee. Clown Niekie is een clown met een aanstekelijke lach. Tijdens het lachen glinsteren mijn ogen en worden ze kleiner. Clown Niekie staat met een open hart in het leven. Ik zeg ja tegen alles wat op mijn clownspad komt. Liefde en aandacht voor kinderen is wat bij mij hoort. Ik kijk vooral wat er om mij heen gebeurt. Dat neem ik mee in mijn spel. Een kind wat iets vraagt, een blik, een houding of een gekke situatie. Het maakt niet uit. Inspelen op wat zich aandient is mijn motto. Deze lach, mijn hart en mijn neus wil ik graag delen met iedereen om mij heen.
 
 
 

de Clown en de Koffer
 
Alleen met je hart kan je juist zien.
ã copyright author
Monique van Schie
de Clown en de Koffer
28 april 2019
clown,declownendekoffer,alkmaar,clownniekie,moniquevanschie,ballonvouwen,ballonnen,schminken,kinderfeestje,sinterklaas,ballonartiest,workshop,ballondecoratie,castricum,heiloo,heerhugowaard,egmond,beemster,bergen,schoorl,broekoplangedijk,haarlem,hoorn,denhelder,enkhuizen,amsterdam,zaandam,schagen
fotograaf Monique Kingma
 
Een mooi gedichtje van Clown Niekie
Clown Niekie komt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Enige tijd geleden ben ik begonnen met het volgen van de 'clownsschool'. Het clownsgevoel kwam met grote sprongen naar boven geborreld. Door de vele complimenten en enthousiaste reacties's is een clownsduo ontstaan : Clowns met een Lach.
Daarnaast ben ik ook het soloclownspad gaan bewandelen en dat bevalt heel goed. Dus vandaar deze website in solo clownsactie.
Inmiddels heb ik mij ook bekwaamd in decoratiekunsten en dat bevalt erg goed. Met Helium of zonder helium. Ik draai mijn hand er niet voor om en vind het geweldig om een feest aan te kleden met allerlei ballondecoraties. Ballonoplatingen zijn ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over Ballondecoraties. Elke keer weer bedenk ik een nieuw plan voor elk feest. Een feest omtoveren met ballonen in een thema is ook mogelijk. Van een landenthema, onderwaterwereld of een kinderfeestje met het thema Toy Story tof Mega Mindy het kan allemaal.  

Wil je meer weten over mijn koffer?
Kijk dan ook op de pagina mijn koffer. Je kunt daar meer lezen over mijn band met mijn koffer en een mooi verhaal.
Tot clowns.
Clown Niekie