de Clown en de Koffer Alkmaar
 
Clown Niekie op school
Zoekt u een activiteit voor op school? Clown Niekie heeft een interactief programma voor de basisischolen van groep 1 t/m 8. Met alle kinderen tegelijk of bijvoorbeeld in 2 groepen verdeeld van de onderbouw en bovenbouw. Dus niet alleen kijken maar ook doen! Ballonvouwen voor elk kind op zijn eigen niveau. Eerst vertel ik een ballonverhaal met een grapje, ballontruc, goochelen, raadsel en uitleg.
 
 
 

de Clown en de Koffer
 
Alleen met je hart kan je juist zien.
© copyright author
Monique van Schie
de Clown en de Koffer
Clown Niekie komt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag met speciale ballonnen in allerlei kleuren, maten en vormen. Met hulp van Clown Niekie en eventueel helpende handjes van leerkrachten of ouders onstaan de mooiste kunstwerken van vouwballonnen. Het programma Feesthoeden is altijd erg gewild. De kinderen gaan na afloop elk met hun prachtige feesthoed naar huis als leuke herinnering aan uw schoolfeest. Uiteraad kan het ook in een thema naar keuze. Tarief vanaf 395,00 voor 1 uur  100 kinderen.