de Clown en de Koffer Alkmaar
 
 
 
 

de Clown en de Koffer
© copyright author
Monique van Schie
de clown en de Koffer


 
 
 
 
 
 
 
 
Onder water wereld op Ballonarium
 
Samen met vele bekende ballonartiesten uit Nederland hebben we op het Ballonarium 2011 in Heerhugowaard een Onder Water Wereld gecreeerd. Kun je je voorstellen je doet de deur open van een grote zaal en stapt in de wereld van onder water met al zijn wonders in volle glorie.

Voor de bewoners van Esdege Reigersdael in Heerhugowaardzal dit de komende dagen een bijzondere ervaring worden op het zomerfeest. Mensen met een beperking zullen hier lopend, rollend, voelend en snoezelend doorheen lopen en zicht verbazen over wat je allemaal kunt maken van ballonnen.


Simon is de bedenker en de grote regelaar van dit alles waardoor we samen een topdag achter de rug hebben. Samen hebben we weer een eerste klasse huzarenstukje neergezet waar menigeen nog lang over na zal praten. 
Clown Niekie komt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland