de Clown en de Koffer Alkmaar
 
Tarieven

U vraagt ik clown.
 
Diverse programmamogelijkheden met tarief :

€  99,00 per uur ballonclown / ballonjuf Niekie incl. 6 % BTW excl. reiskosten € 0,39 per km v.v. met een minumum tijd van 1 1/2 uur inclusief ballonverhaal met een grapje, goochelen, ballontruc, ballonraadsel en ballonfiguren maken op verzoek
€ 145,00 per uur diverse programma's met vermaak voor alle kinderen tegelijk incl. 6 % BTW excl. reiskosten € 0,39 per km v.v. met een minimum van 1 uur met maximaal 20 kinderen. Bij meer kinderen toeslag € 4,00 per kind. Bijvoorbeeld Feestprogramma waarbij we samen feesthoeden vouwen van ballonnen in allerlei maten, vormen en kleuren. Samen aan de slag met veel pret en verbazing over hun eigen kunsten met hulp van Clown Niekie of de Ballonjuf.
€ 145,00 ballonworkshop op locatie van Clown Niekie of ballonjuf Niekie duur 1 uur voor 10 kinderen. Toeslag extra kind € 10,00
€ 160,00 ballonworkshop in ballonatelier De Decoratieballon Alkmaar inclusief drinken en koekje
€     7,50 balloncadeau voor Jarige Jop , bedrijf, speciaal persoon inspelend op thema, kleur of wensen
€   15,00 speciaal groter balloncadeau voor Jarige Jop
€      1,95 voor elk kind polsballonfiguur uitgedeeld aan het einde met de Vrolijke Groeten van Clown Niekie

De tarieven zijn inclusief 6 % BTW en exclusief reiskostenvergoeding vanaf Alkmaar is € 0,39 per km v.v. en exclusief parkeer - boot en pontgelden. Voor de reistijd mιιr dan een uur bereken ik een toeslag van € 30,00. Toeslag tarieven Sinterklaas en andere feestdagen € 50,00.

Kijk eens op de pagina Ballonkunsten, Ballondecoraties om mijn ballonkunsten te bewonderen of op facebook.

Mijn BTW nummer is 119784129B01.
Mijn KvK nummer is 37150748.
Algemene voorwaarden klik hier

De betaling ontvang ik graag 2 weken van tevoren per bank vanwege veiligheidsoverwegingen.
Annulering vanaf 3 maanden voor gereserveerde datum:  10 % van het afgesproken totaalbedrag;
Annulering vanaf 1 maand voor gereserveerde datum:  50 % van het afgesproken totaalbedrag;
Annulering vanaf 1 week voor gereserveerde datum: 100 % van het afgesproken totaalbedrag;
De minimum wijziging- of annuleringskosten zijn € 50,00.
Klik hier voor Algemene Voorwaarden.
Bij zeer ernstige redenen van annulering wordt bij uitzondering gekeken naar de reeds gemaakte onkosten en voorbereidingstijd om annuleringskosten te berekenen.

Met uw ideeλn en wensen zetten we samen een programma in elkaar om er een bijzondere uren van te maken. Het programma kan ik uitbreiden met bijvoorbeeld spelletjes, ballonspelletjes, workshop of de regenboog parachute.  Schminken is natuurlijk ook mogelijk. Het is een lust voor het oog om die blije geschminkte gezichten of beschilderde handen te bewonderen aan het einde van het feest. Een kijkje nemen kan alvast op de pagina Schminkkunsten.

Wilt u uw feest aankleden met ballonnen kijk dan op www.dedecoratieballon.nl en laat u verrassen door de vele mogelijkheden Anders dan Anders.

 
 
 

de Clown en de Koffer
ã copyright author
Monique van Schie
de Clown en de Koffer
5 november 2017

Clown Niekie komt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Clown Niekie kleurt graag uw feest met haar rode neus en ballonnen met veel lol, liefde, plezier en passie.
Als ballonclown maakt Clown Niekie allerlei ballonfiguren die u niet voor mogelijk houdt. Ballonnen met een Wow effect. Daarnaast tegen toeslag kan Clown Niekie met de kinderen aan de slag gaan met het ballonverhaal, spel en diverse programmamogelijkheden zoals feesthoeden van ballonnen maken, dierenballonrace, Toy Story ballonfeestje, Mega Mindy ballonfeestje, workshop ballonvouwen, schminken, regenboogparachute en nog veel meer.
Klik op vind-ik-leuk 
       Kijk rond op
   en Verbaas je ...